برگزاري كارگاه آموزشي پدافند سايبري

به گزارش روابط عمومي بيمارستان چمران ، كارگاه آموزشي پدافند سايبري باحضور مهندس صدر مسئول حراست فناوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي بيرجند درسالن اجتماعات شبكه بهداشت ودرمان برگزار گرديد.

اين كارگاه آموزشي  با حضور مديران ، مسئولين واحدها وكارشناسان مرتبط شبكه بهداشت وبيمارستانهاي فردوس و باهمت واحد آموزش بيمارستان چمران برگزارشد

مهندس صدربا اشاره به هدف برگزاري دوره گفت: اين آموزش قصد دارد حوزه تكنولوزي اطلاعات كشور را درمقابله با حملات سايبري ايمن كند. همچنين دربخش ديگري از توضيحات خود به حملات سايبري،اخبارجعلي ،حمله به زيرساخت ها،بدافزارهاي بانكي درتلفن همراه ،جاسوسي سايبري، ويروس ها مطالبي ارائه كردند. برشمردن نمونه هاي ازحملات سايبري دركشور و دانشگاه و مقابله به موقع با انها وهمچنين موضوعات حساس مرتبط با سايبري درنظام سلامت ازديگرموضوعاتي بود كه مهندس صدر براي شركت كنندگان دوره بيان كردند.

منبع:
بيمارستان شهيد دكتر چمران فردوس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1398/10/25
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت