گزارش بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجندازبیمارستان شهیددکترچمران فردوس بازدیدکرد.

گزارش بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ،ریاست دانشگاه  ومعاونین دانشگاه روز سه شنبه موخه 30/9/1400 ازبخشهای درمانی بیمارستان چمران بازدید به عمل آوردند.

آقای دکتر سید محمد موسوی میرزائی  درطی بازدید بربالین چند بیماربستری دربخش جراحی واورژانس رفت وازنزدیک جویای نحوه خدمات دهی به بیماران بستری شد .

رییس دانشگاه همچنین ازساختمان درحال تعمیر آزمایشگاه جدید بیمارستان حاضروضمن فرسوده بودن ساختمان دستورات لازم راصادرکرد.

وی درادامه بازدید ازبخش رادیولوژی ودستگاه سی تی اسکن بیمارستان ضمن هزینه داربودن دستگاه خواستارتوجه پرسنل درنحوه استفاده ونگهداری از دستگاه شد .

همچنین رییس دانشگاه  ازبخشهای نوزدان ،زایشگاه واتاق عمل  بازدیدوبه کارکنان این بخشها خداقوت گفت.

منبع:
بیمارستان شهید دکتر چمران فردوس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/10/01
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت